Allmän bröllopsguide

Därför bör du ej bråka med kungafamiljen

Visst du om att du inte få ha en smutisig svensk flagga på Nationaldagen? Du kan bli bötfälld om du skulle vaja med en smutisg, trasig eller på något annat sätt en konstig svensk flagga på nationaldagen.

Det finns regler för hur man får använda sig av en svensk flagga. Skulle du på något sätt använda den fel så får du i så fall skylla dig själv om du blir anmäld för missbruk av den svenska flaggan.  Kolla hur glad kronprinsessan Victoria är på nedan bild. Inte vill väl du att hon ska bli sur på dig?
Du kan även designa egna flaggor om du driver företag och vill ha din logga på företaget. Den flaggan ska du helst sätta upp på ett högt ställe i din stad så att alla bilister som åker förbi kan se din logga och flagga. Du kan även ha en bild på kungahuset på din flatta för det har jag hemma.
Detta visste du inte om den svenska flaggan

SVENSKA FLAGGANS DAG – SVERIGES NATIONALDAG

Sveriges nationaldag firas den 6 juni varje år och detta görs då ofta kring kungafamiljen.

Nationaldagen firas dels till minne av att Gustav Vasa valdes till Sveriges kung den 6 juni 1523. Gustav Vasa hade 4 döttrar och en av dem levde på Wennergans slott.