Allmän bröllopsguide

Är du rik så har du denna person i ditt hem

Man har sett att folk som har mycket pengar stolt visar upp det genom en butler, dyra bilar och dyra resor.

Det verkar inte finnas en enda kotte som har funderat på man bör ha en egen kock som lagar världens godaste mat som man dessutom kan gå ner i vikt av. Denna kock ska veta var den dolda sockret ligger och ska kunna allt om kolhydrater och kalorier. Samt så ska denna kock också vara utbildad massör och ta hand om dina onda muskler runt om i din kropp.
Så kära bloggläsare är du rik så sluta skryt om din bil eller bostad. Visa upp mig din kock och din våg för din kock ska kunna få dig att gå ner i vikt.
Många klagar på att de inte hinner tänka på nyttig mat eller att träna. Om man anställer en kock behöver man inte träna lika ofta och man har dessutom tid att ta en promenad efter måltiden. Detta för att du inte behöver städa efter dig. Den här universalkocken ska dessutom städa också efter dig. Kort och gott kocken ska kunna fungera som en allt i allo och ha dessa färdigheter.
Du behöver anställa 3 personer som kan jobba för dig 8 timmar i var utan stress. En ska också vaka över dig när du sover och även vaka över bostade för du är ju liksom jätterik var vi överens om. Den 3:e anställda personen ska stryka, tvätta och hålla huset kliniskt rent. Samt hjälpa till och blogga åt en genom att skriva ner det man säger och ta bilder. Bilderna ska samma person retuchera och ladda upp med en perfekt text. Till detta krävs att personen är utbildad journalist och proffsfotograf.
Är du inte rik från grunden dvs rika föräldrar och du känner att du inte orkar låna pengar för att leva ett lyxliv?  När du väl vinner så det första du bör göra med pengarna är att anställa en kock, en bloggassistent och en som städar åt dig. Har du dessa saker i livet så behöver du inte mer saker för din bekvämlighet. Man vet inte vad man har förrän man förlorar det så se till att få smaka på en god kock. Jag själv ska snart på en föreläsning med en kock som har skrivit böcker i ämnet, Kan ni förstå hur viktigt det här med en bra kock är för mig.