Skip to content
Allmänt

Prinsessan Madeleines klänning hittar du här

Prinsessan Madde är den som klär sig bäst i den kungliga familjen världen över. Hon skulle även behöva bära en parfym till sina vackra kläder som hon shoppar med den årilige Apanaget hon får från oss skattebetalare.

Jag har inget emot att hon shoppar för mina skattepengar. Shoppar inte hon så kanske någon annan shoppar i stället. Nedan har jag lagt upp lite info om olika parfymer och lite av dess historik samt vart ni kan hitta parfymerna.

Jag hade en gång i tiden en otrolig affärsidé och att bli återförsäljare till ett varumärke och få in produkten hos Nordicfeel. Tyvärr så fungerade inte förhandlingen då personen i fråga antecknade det jag sa, men skred aldrig till handling. Jag tror att kunna sälja något så måste det vara en produkt som håller vad den lovar. En parfym behöver aldrig hålla vad den lovar förutom att du ska tycka att det luktar gott. Alla andra skönhetsprodukter som inte håller vad den lovar hamnar i produktkyrkogården dvs försvinner från marknaden. Sedan spelar det ingen roll vilken marknadsföringskanal du har.

Är du en parfymsamlare som jag var en gång i tiden så har du stort Jag samlade på mig parfymer från olika håll och älskade mest miniatyrer. Nu har jag slutat med min samling och har i stället börjat samla på porslindockor.

6 comments on “Prinsessan Madeleines klänning hittar du här”

  1. Vill ha klänningen! en parfym ska väl ändå hålla vad den lovar, vissa parfymer har dunstat nästan direkt. Därför köper jag eu de parfym eller eu de toilett eller vad det heter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *