Allmän bröllopsguide

Så här gör du en bloggträff eller bloggfest

Min delägare är en av Sveriges största skönhetsbloggare och hon fick en fiffig idé om hur man gör en perfekt bloggträff.

Vid årsskiftet så kommer vi att gå ut med vår nya bloggportal och det är även då vi kommer att börja rekrytera bloggare som vill gå på bloggevent och börja tjäna pengar på sina sociala medier.
För att kunna göra en sådan bloggevent så behöver man  för de hyr ut till fester, konferenser mm.
Det är mest bröllop man förknippar partytält med fast jag hade velat hyra en till bloggträff. För att få en lyckad bloggträff så kan du göra följande:

5 måsten för att få en lyckad bloggträff

1) Hyr en partytält och du kommer även kunna välja ut inredningen också
2) Vänd dig till en cateringsfirma för mat och be dem sponsra med maten då bloggare kommer att ta bilder och lägga upp det på sina sociala medier.
3) Bjud in bloggare från olika kategorier och ge dem bordsplacering så att de kan lära känna varandra
4) Be bloggare ta med sig sina visitkort så att de kan byta med varandra
5) Skicka med en goodiebags till alla bloggare och även innehållet bör vara sponsrat
Jag själv kommer snart att boka in en 2 dagars konferenslokal för mina delägare då vi kommer att få hem en affärsman från London.
Jag har själv precis gått med ett bloggnätverk och ångrade mig nästan direkt efter. Det kostade 600 kr för ett år och jag vet ens om det kommer att ge mig något. Jag känner mig mer erfaren än vad de har att erbjuda mig känns det som. Hoppas att jag har fel så att jag kan få nytta för de pengarna.