Allmän bröllopsguide

Bluffen med framgångsrika bloggare hela sanningen

Hur kommer det säg att bara vissa blir extremt kända på sina bloggar medans resten knappt får några läsare, hur mycket de än försöker? Hur kommer det sig att de har råd att renovera sina lägenheter hela tiden?

Nedan ser ni tiden då Blondinbella och Per Robin blev som störst och längre ner avslöjas bluffen med dessa personer.

Att blogga har blivit så otroligt populärt att det är svårt att synas i mängden. Så för att bli känd på sin blogg och därmed också börja tjäna pengar på bloggen behöver man ha något annorlunda och något som sticker ut. Detta är steg 1. Enligt vissa är detta att skriva om väldigt kontroversiella saker som väcker uppmärksamhet, medans andra hävdar att det är bäst att blogga om någonting speciellt och annorlunda. Därför är det bäst att innan du börjar blogga tänka på vad det är du kan erbjuda genom bloggen som är annorlunda och unikt.

Nu när du kommit igång med ditt bloggande gäller det att hela tiden uppdatera bloggen, och inte bara genom ny text, utan också med en snyggare design, tävlingar, diskussioner och allt du kan komma på som drar fler läsare.

Steg 2 om inget ovan fungerar så kan du låna pengar från Resurs bank och marknadsföra din blogg rejält för det är endast då du når stjärnorna.

Resurs bank hjälper dig med att få låna pengar så att du kan göra större affärer. Har du tänkt på att bloggare ofta renover sina lägenhetet? Tror ni att de har tjänat sina pengar? De flesta bloggare brukar låna pengar för att renovera sina lägenhet för att sedan kunna få fler besökare De får sina besökare att tro att de tjänar så bra att de kan renovera gratis.

Gick du på allt som skrevs ovan?

Det är 20 % sanning i det som skrivs ovan och hela 80 % lögner vet du varför? Minns du för 10 år sedan då bl.a Blondinbella och Per Robin fick ta emot alla bidrag för en tävling på en bloggportal som blondinbellas pappa startade? Bara av att deras bloggadresser spreds på hos alla på blogg.se gjorde båda dessa bloggare enormt kända för precis ingenting. Har man i tidigt skede en pappa som är advokat och köper upp en hel blogportal och startar ett samarbete med blogg.se så lyckas man eller hur? Sedan kan dessa bloggare ge dig hur mycket tips och råd som helst hur du ska lyckas och de kommer bara att lljuga, ljuga och åter ljuga för dig. Allt handlar om marknadsföring och för det behöver du en stor summa pengar eller låna en stor summa pengar. Det finns möjligheter att låna pengar till ditt projekt. Jag vet att folk lånar pengar till ny bil, affärsverksamhet eller för att renovera. När det gäller blogg så anser jag att det är en affärsidé värt att låna penJag vet att Blondinbellas pappa lånade en stor summa pengar som han senare betalade till blogg.se för att genomgå denna tävling och få sin dotters blogg publicerad på alla hundratusentals bloggar. Sedan var jag en av dem som hjälpte en tjej att vinna tävlingen hos dem. De lovade marknadsföring mm men det skedde aldrig någon marknadsföring eller spridning av de 10-20 bloggare som vann en designad blogg från dem. Det enda de fick var en billig design och ingen marknadsföring för de denna enroma marknadsföring som Blondinbella fick i gengäld.

Google gör dig framgångsrik inte någon bloggare med tips

Ser ni hur bloggvärlden egentligen går till. All tips och råd ni får är lögner om inte ni bjuds in till en seriös utbildning och får lära er om att optimera era bloggar för att dra statistik från Google. Detta är vad jag och mina delägare håller på med just nu. Vi är snart färdig med vår bloggportal och vi ska se till att våra bloggare drar ny statistik från Google hela tiden för en av mina delägare är digital marknadsförare och kan allt om Google.

Var inte en naiv bloggare

Börja med att fundera över hur folk blev kända innan du tar till dig deras tips. Det finns inga människor som hugger varandra så hårt i ryggen som bloggare kan göra. Ta tipsen från källan dvs människorna bakom blondinbellas framgångar och inte från henne personligen. Hon påstår att hon aldrig har betalat för marknadsföringen gällande sin blogg. Där ljuger hon så att man vill gråta för jag vet att det kostar att synas och ovan kan ni läsa hur hon och hennes pappa betalade.
Kommentera gärna i inlägget vill höra din åsikt! Även gilla detta om du gillade inlägget skulle betyda mycket.