Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fixa bokföringen som Blondinbella

Jag driver ett företag där jag är på vippen att producera en hälsodricka tillsammans med min delägare.

I samarbete med BL bokföring
 
Gör som Blondinbella och läs längre ner hur hon gör sin bokföring och jag ska ta och göra samma sak. Då kan du sätta dig på ett tåg också och fixa allt.

 

 
 
Jag har nu fått 5000 kr i skuld för att vi skickade in vårt resultat för sent just för att vi är nybörjare och inte kan alla bokföringsreglerna. Jag borde ha anlitat BL Bokföring för att slippa dessa typer av skulder. För att betala 5 000 kr är inte lite pengar. Fast vi delar det på två eftersom vi är två delägare.
 
Jag kommer aldrig mer göra dessa saker för sent. Det som saknades var ett bankudrag för hela 2016 och 2017. Nu har jag fixat dessa papper. Det som nu fattas är att både jag och min delägare skriver under dessa papper.
 
Jag ska nu skicka i väg papper jag har fått av vår revisor vidare så att vi aldrig mer behöver betala 5000 kr för förseningar. 
Med BL Bokföring jobbar du i ett av marknadens bästa bokföringsprogram. Programmet har de nöjdaste användarna när det gäller både funktion, användarvänlighet och support. Att supporten är bra är nog det viktigaste för då kan du som kund känna dig väldigt trygg med din redovisning. 

BL Bokföring är ett installerat Windowsprogram där du lagrar bokföringen lokalt eller i molnet och jobbar med den via internet, beroende på vilken licens du har. I går såg jag en film om en hacker som inte lagrade något i molnet för att ingen skulle komma åt honom. Huvudrollsinnehavaren var Pierce Brosnan f.d James Bond.

 

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan