Skip to content
Spådom & andlighet

Är du nyfiken på det andliga? Har du besökt ett medium?

Jag har fått hem boken som polisen Per Olof Ahlström har skrivit samt en söt liten rosa bok också just för att jag är en rosa bloggare känns det som.

Boken heter Rosa Stenen och har blandade historier kring det andliga och Andliga ting är boken som Per Olof Ahlström har skrivit. Jag ska läsa båda dessa fantastisk spännande böcker och se om jag kan lära mig något nytt.
Jag har själv varit hos en transmedium vilket innebär att en ande från andra sidan “Hoppar in ” i hennes kropp och ger mig vägledning. I varje fall den anden sa att jag aldrig skulle lära mig något från någon bok i denna värld då jag har denna kunskap inom mig. Det tyckte jag lät fruktansvärt tråkigt för jag vill ju lära mig något nytt så jag hoppas jag kan dra nytta av detta i varje fall.

Lite fakta om Andliga ting:

Andliga ting är framför allt en informationskälla till vad den paranormala världen innebär och den kan därigenom ge grund för hur man själv ska tro i dessa frågor, vilket också har varit författarens drivkraft för att skriva boken. Boken kan med fördel användas som referens i dessa frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *