Allmän bröllopsguide

Då var man bjuden på galafest igen

Bevakningstillfälle: De trumpna fruarna…, 29 juli inbjuden av 

Alla som har en stor blogg blir inbjudna till olika galor och folk med mindre blogg får lära sig öka sin statistik och kan också bli inbjuden i framtiden, bra va?
Så här stod det i brevet jag fick hem:

Hej

Hoppas du har en bra sommar. Den 29 juli arrangerar vi galapremiär för föreställningen ‘De trumpna fruarna – Make Shakespeare great again’ med bl.a Thomas Järvheden, Inger Nilsson, Therese Andersson Lewis och Alla Luks, på vackra Mälarhöjdens friluftsteater. Kända gäster har bjudits in till publiken. En uppdatering av gästlistan kommer på måndag, samt en slutlig uppdatering torsdag nästa vecka. Listan kommer därför att förändras med ännu fler namn. Det finns busstransfer fram och tillbaka som du gärna får åka med på. Se mer info i inbjudan nedan.  Fotografering sker utomhus men vi hoppas på fint väder. Det är rekommenderat att man använder sköna skor, det är inte klackunderlag på teatern.

 

 

Mvh Alexander Erwik, Erwik Communication