Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Därför är bloggare mode intresserade?

Som ni alla vet så är alla bloggare intresserade av mode och vet ni varför? Det ska jag gå närmare in på och ni alla kommer att känna igen er.
 
 
 
Som bloggare så blir man ofta inbjuden till olika bloggevent. Är man dessutom en känd bloggare och har stor statistik som jag har då blir man inbjuden varje vecka på något. Det är alltid någon evenfixare som har något på gång. Som bloggare vill man inte vara klädd som alla andra och man vill dessutom inte ta på sig samma kläder hela tiden. Man vill liksom överglänsa alla andra gäster och speceillt andra bloggare.
 
För att uppnå detta på varje bloggevent eller kändisfest som man bli inbjuden på så googlar man runt på olika onlinebutiker för att kolla efter senaste modet. Ett av dem som har snygga kläder är företaget Stayhard. Det är en sida för män för ni vet väl om att bloggande män är mer måna om sina kläder.
 
 
 
Kolla in min vän Johan Larsson som är toppbloggare på Mix f.d United influencer. Han är modell och verkligen mån om sitt utseende. Både han och hans pojkvän har alltid mycket vackra bilder av sig själva på instagram. Så tjejer är verkligen vi tjejer mer fågänga än vad männen är? Nope inte om man kollar vackraste modellen Johan Larsson. Han är en ödmjuk och mycket bra kille. Vi har ett samarbete just nu som jag kommer berätta mer om i höst.
Stayhard har dessutom billiga priser och även snygga accessoarer samt träningskläder.
 
 
Sponsrad inlägg
 

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan