Allmän bröllopsguide

Vill du bli morgondagens bloggkändis?

Har du en blogg och känner att du inte kommer någon vart? Känner du att du knappt kan leva på din blogg? Vill du också gå på bloggevent och få mat, dryck och goodiebags helt gratis för flera tusen kronor?
 
 
 
Jag kan förstå att detta är en dröm för dig som bloggare att ta din blogg till en ny nivå. Jag och mina 4 delägare håller just nu på att bygga upp en bloggportal för bloggare, instagrammare, youtubers och snapchattare. Det spelar ingen roll vilken typ av social media du jobbar med. Vi kommer hjälpa dig med att öka din statisik och ge dig sponsrade inlägg
 
Vad händer sedan när du blir bloggare på elit nivå och får besöksrekord? För vad vi ska hjälpa till med är också att ubilda våra bloggare så att de når en högre statistik.
 
Det som händer sedan är att du kommer att kalla dig för en entreprenör. När du är en entreprenör och kommer tjäna stora summa pengar så behöver du också funder på vilken bolagsform som skulle passa din verksamhet. Något jag alltid rekommenderar bloggare är att:
 
1) Blogga varje dag så att du får nya besökare varje dag
2) Sprid ditt inlägg på olika Facegruppsidor som handlar om bloggar tex en som heter bloggportalen
3) Registrera dig som AB vilket du gör genom att investera 50 000 kr i ditt bolag. Är ni flera bloggare tex 5 personer så kan ni gå ihop och starta upp det tillsammans till en början. Sedan kan ni dela på företaget när ni har råd att vara ensam ägare av företaget.
 
Behöver ni hjälp online med hur ni går till väga för att starta upp en Aktiebolag så rekommenderar jag er att ta kontakt med NVR (Nordiska Värdepappersregistret).
 
Glöm ej att maila mig om ni är intresserade av att bli i morgondagens kända influencer. info@veckomagasinet.com