Allmän bröllopsguide

Vad innebär det när man drömmer om teaterridå?

Jag drömde för länge sedan om att jag var bakom en teaterridå och att jag alltid hade befunnit mig där och aldrig hade någon stört mig.
 
 
 
Jag var ett tag väldigt mån om att inte någon skulle störa mig och i drömmen så kunde jag alltid vara i fred just bakom en teaterridå. Som bloggare bli jag ofta inbjuden till olika teateruppsättningar på Stadsteatern av pressansvarige. Ett tag gick jag på mycket täta besök och missade inte någon föreställning. Fast jag kan inte minnas att jag någonsin satt kvar till slutet eftersom jag på den tiden hade svårt med folksamlingar. I pauserna gick jag alltid hem, men var mån om att ta bilder av olika kända personer som var med i teatern.
 
Jag är fortfarande inbjuden på alla premiärer och då även alla biopremiärer och då brukar jag avstå. Jag tar hellre emot DVD filmer när de kommer ut på DVD. För presschefen för Twentieth Century Fox. Jag får då hem alla DVD filmer som någonsin kommer ut.
 
Det finns bara ett tillfälle som jag kommer ihåg då jag stod kvar och tittade på föreställningen från början till slut. Det var när en väninna till mig spelade i huvudrollen. Jag blev så tagen av historien som handlade om en sargad kvinna hur hon inte satte värde på sig just för att hon under sin uppväxt fick lära sig att hon inte hade ett värde som människa.
 
Uzz Nujjens dåliga svar på en intervjufråga 
 
Sedan efter föreställningen så hade vi fest med regissören och alla skådisar på Stadsteatern och det var fantastisk roligt för mig. Kända ansikten som Özz Nujen var en huvudsrollsinnehavarna i rollen. Jag fick också intervjua honom innan själva föreställningen och ställde honom frågan “Vem skulle du vilja vara för en dag om du kunde byta kropp med personen” Fick det sämsta svaret någonsin. Han svarade att han knappt känner sig själv så hur skulle han kunna lära känna en annan människa på så kort tid.
 
Misantropen med Lena Endre och Torsten Flinck
 
Jag har bara sett en teater i Stockholm och det var Misantropen. Jag var för ung då för att ens förstå den på den tiden. De som hade huvudrollerna var Lena Endre och Torsten Flinck. Vill du också gå på teater i Stockholm? Då kan du besöka Playhouse Teater i Stockholm är en teater som ger dig en New York-känsla mitt i Stockholm.

 
Sponsrat inlägg