Folk som påstår att de glömmer lätt

Jag har mött människor som ofta glömmer möten och små ärenden. De säger till folk att de är glömska. Hur irriterande är inte sådana människor?
 
 
 
Alla människor är glömska just därför finns upptäckten om just kalender för att man ska anteckna allt som man ska göra. Jag brukar anteckna precis allt i en kalender. Gör jag inte det så kommer jag aldrig att komma ihåg något. Jag är den som antecknar följande saker i min kalender:
 
1) Vad jag ska köpa
2) Bokade möten
3) läkarbesök
4) Vad jag ska köpa hem från från olika livsmedelsbutiker
5) Om jag ska ringa någon 
6) Skriver upp vad jag ska prata om i mina möten för även detta är något viktigt att skriva upp. Alla frågor och ämnen jag ska ta upp brukar jag skriva upp i min kalender så jag inte missar något.
7) Fester, födelsedagar
8) Pressinbjudan, pressmöten, pressfrukost
9) Hur jag jobbar dvs min schema
10) Adresser dit jag ska skriver jag också upp i min kalender. 
 
Du kan inte hoppa över något när det gäller vad man bör anteckna i en kalender. För annars blir det så att man glömmer. Allt som du bör ha i ditt minne kan du skriva ner i en kalender helt enkelt. För du kan inte memorera allt i ditt huvud det bli bara huller om buller.
 
Jag kan säga att trots att jag har en kalender så kan jag ibland dubbelboka saker och ting. Detta märker jag när jag väl håller på att skriva in och ser till min fasa att jag är dubbelbokad.
 
Du kan hitta mycket bra kalender hos Kalenderkungen då de även erbjuder anteckningsböcker, dagböcker, möjligheten att trycka egna kalender och almanackor. Alla vill vi även vara unika så här kan du även trycka en egen kalender. För tänk om du råkade ta någon annans kalender i tron på att det är din egen. Då blir det verkligen kaos i ditt liv.
 
Jag har sett vissa bloggare stolt visa upp sina kalender från Kalenderkungen med deras egna bilder på omslaget. Detta använder de sedan i var och varannat inlägg.
 
Sponsrad inlägg
 

Tips för att få håret att växa fortare

Har du ett hår som växer långsamt? Mitt hår växer otroligt långsamt så att mitt tålamod inte räcker till längre.
 
Vill du att ditt hår ska växa fortare?
 
 
 

Så ger du håret en kickstart inifrån

Steg 1.  Bra kost = längre hår

 Är du vegetarian kan du till exemepl behöva balansera din kost med extra protein som baljväxer och linser. Tydligen så är kött bra för din hårväxt.

Och här kommer ett viktigt tillägg. Försök att äta ofta. Om du ger din kropp näring tidigt på dagen och därefter ofta visar du att det finns så att det räcker till hela kroppen, till skillnad från att hoppa över måltider och äta en stor middag på kvällen. Vad som händer då är nämligen att kroppen lagrar och prioriterar all näring för de vitala mer viktiga organen, som hjärta, hjärna, lungor och lever, istället för att tillgodose de ”mindre viktiga delarna” som tex hår, hud och naglar.

Och det här kan du göra för att påverka utifrån…

Steg 2. Minska värme, styling och kemiska behandlingar

Skona ditt hår. Alltså, minimera antalet färgningar, blekningar och slingningar på ett år, vrid ner värmen på dina stylingverktyg.  Använd ALLTID värmeskydd innan styling för att undvika att håret går av. Ett annat tips som sägs motverka att håret bryts av är att sova med håret uppsamlat i en hög, lös tofs. Jag brukar fläta håret på kvällarna och då får jag dessutom fina vågor i håret.

Steg 3. Vitamin- och proteinboosta

Multivitamin håller uppe en bra balans av nödvändiga vitaminer i kroppen och ditt hår får den näring det behöver för att växa. Även protein (som ju hår består av) och då gärna sojaprotein-kapslar som hjälper till att bygga upp keratinet.

 Steg 4. Glöm inte bort din hårbotten

Hårsäckarna i din hårbotten sitter lite mer än en millimeter under skalpen och är grunden för hälsosamt hår. Så precis som med hyn i ditt ansikte behöver din hårbotten omvårdnad. En hårmask kan vara bra en gång i veckan. Jag brukar använda mig av balsam även i hårbotten.

Steg 5. Tvätta håret ofta

Det sägs att ju mer fukt hårbotten kommer i kontakt med desto fortare växer den precis som gräs.

Steg 6. Fuktbomba

Precis som att hyn i ditt ansikte behöver återfuktas efter att du tvättat det behöver din hårbotten samma behandling.  Leave in-balsam är ett enkelt och perfekt sätt att upprätthålla en sund och återfuktad hårbotten. Använd efter varje hårtvätt!

Detta kan du göra för att få ett friskt hår, men hur gör man om håret och kort och växer långsamt? Ja då behöver du löshår. Du kan välja mellan syntetisk eller äkta hår. Äkta hår är något dyrare men håller bättre i längden. Jag har provat båda och är absolut mest nöjd med löshåret så klart. Aldrig mer syntet för min del i varje fall. Jag kommer alltid använda mig av äkta hår. 

Du hittar både syntetisk och äkta hår hos Pozehair och deras produkter finns även hos vissa återförsäljare runt om i landet. Du kan även enkelt gå in på hemsidan och beställa hem dit löshår.

Detta är ett sponsrat inlägg

Hur skrockfull får man bli?

Vet ni vad skrockfull betyder? Det innebär att man tror lite för mycket på övernaturliga saker att man till slut tappar kontakt med verkligheten.
 
 
 
Jag såg en film en gång om en kille som satt i en buss och tippade lite på olika hästar. Det gick så bra för honom och han vann flera miljoner kronor. Detta fick folk till att tro att han hade speciella egenskaper till att veta vilka siffor som genererar vinster. Folk började samlas kring honom och bad honom om hjälp för att tippa på rätt siffror. De gjorde precis allt som den här killen sade oavsett vad han sade. Denna kille sa att han måste få sitta i en buss för att komma i rätt energibalans. Han skulle även ha samma låt som den gången ha tippade och vann. Samt i bussen måste samma typer av karaktärer sitta för att allt skulle stå rätt till energimässigt. 
 
Han krävde att en tant skulle vara närvarande och denna tant måste snacka skit om sin svärdotter för att han skulle hamna i samma energitillstånd. Allt var enkelt att ordna, men att spela just den låten som han krävde var lite svårare. På den tiden så hittade man inte musiken lika lätt som man gör i dag. I dag finns internet och youtube det är bara att söka och hitta. På den tiden var man tvungen att gå till en musikaffär och köpa en hel kasett för att få en specifik låt. Så folket gick från musikaffär till musikaffär över hela Istanbul för att hitta just den låten. Till slut hittade man även låten, känslan, karaktärerna ja allt. Tror ni att han tippade 13 rätt och vann flera miljoner igen? Nej det gjorde han inte för det handlar om tur och inte om att vara i rätt energibalans.
 
Vill du själv testa din lycka? Du kan prova dig fram hos 1x2  som är en är sajt för dig som vill lära dig allt om sportbetting. Jag själv är inte heller så kunnig inom detta så även jag behöver lära mig mer. Glöm inte att kunskap är makt så ju mer du lär dig här i livet desto mer makt kommer du att få. Lycka Till!
 
Sponsrad inlägg 
Toppbloggare modebloggar.me