Min väninna dejtade en psykopat inte utav denna värld

Har ni sett filmen Djävulen och jag? Där får killen i filmen önska sig 3 gånger. Påminner om när min väninna dejtade en psykopat och gick på allt han sa.

 
 
Han förhandlar med Djävulen och får önska sig 3 önskningar. Hur han än gör så blir det fel för han önskar sig något och med allt kommer även något negativt. Han tex önskade att han skulle vara romantisk och känslig kille för att få sin drömtjej. Det livet slutade med att han blev så känslig att även när han såg solnedgången så grät han. 
 
För med allt positivt så finns det också något negativt som följer med. Hela filmen gick ut på att han var så kär i en tjej och försökte göra allt för att hon skulle bli intresserad. Därför så skrev han en kontrakt med Djävulen. Jag tror att filmens budskap handlar om att man ska vara sig själv i ett förhållande. Man ska inte låtsas vara någon man inte är.
 
I ett av liven ville han vara stenrik så att hon gifte sig för hans pengar. Kanske hade han i det livet vunnit pengarna på poker? Det livet slutade med att hon var otrogen med den stilige hästskötaren i stället.
 

Väninnan och den värsta psykopaten

 

Jag känner en tjej som träffade en kille en gång som höll med henne i allt. Även om hon gillade en sång så låtsades han älska samma låt. Om hon gillade en maträtt älskade han samma maträtt och så kunde det se ut i flera månader. När han inte längre var så där kär i henne så slutade han med alla dessa beteenden. Snacka om att hon fick sitt livs chock när han visade sitt riktiga jag. Den han var i grunden var en psykopat inte utav denna värld.
 
När han visade sitt rätta jag svarade han inte ens när hon försökte få till en vanlig konversation. Han kunde stöta på andra inför henne utan ett gram skam i kroppen. Han gjorde så sjuka saker när fjäskperioden var förbi att man nästan trodde att han skojade. En människa kunde inte vara så sjuk trodde man, men jo han var dessutom sjukare än så.

Hur har folk råd att bo på Chateau de versaille?

En gång såg jag en facebookvän skriva på sin status att han hade budat några miljoner på ett slott i Sverige.

 
Han ljög inte utan han hade verkligen en stor förmögenhet. Jag kan inte förstå hur en person kan skriva ut sådana saker på facebook? Har han inte förstått att inbrottstjuvar letar efter offer som honom. De bryter sig in hos folk med en kofot och då går ingen bostad säker.
 
Man kan nästan bryta sig in var som helst därför finns det vakter utanför Stockholms slott och Drottningholms slott. De har inte heller säkra dörrar utan då får människor agera dörrvakter i stället. Hur gör man då om man är superrik och inte vill ha inbrott? Jo man kan sätta dit en dörr av järn som man brukar göra utomlands. Det kommer att kosta lite grann. Vill du ha råd med en sådan järndörr så ska du veta att man kan låna utan säkerhet. Detta kan man göra hos Lånemäklaren som även erbjuder så kallade samlingslån till förmånliga räntor.
 
Jag vill flytta in i ett slott och då ska jag använda mig utav en järndörr som jag beskrev ovan. Ingen ska hindra mig till att bo i ett slott
 
 

Inför alla mina bloggmöten i höst

Jag kommer att ha massor av bloggärenden i höst och inför alla dessa möten så kommer jag behöva en helt ny garderob.

 

Precis när höste närmar sig har alla människor som mest att göra. Precis såsom jag har massor att göra nu när alla min bloggmöten är planerade.
 
Nedan kan ni se ett urval av de kläder som jag kommer att ha på mig under hösten. Alla kläder är från märket Tosave som har otroligt bra pris på sina produkter. Det jag gillar med första klänningen är att den har fantastisk klassiska rutor. Du kan bära den till vardags eller till fest.
 
Nedan är supersnygg då det är volanger av dem så väljer jag vitt fast då ska jag inte ha en volangkjol under utan jag ska nog ha en helt vanlig pennkjol under. Med volanger ser det inte lika fint ut då tröjan själv har volanger. Jag gillar ej att blanda för mycket stilar och göra allt till en soppa.
 
Jag brukar inte gilla knut på skjortor fast denna var riktitgt fin då har jag valt den rosa färgen. 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Reggad på Commo.se Toppbloggare modebloggar.me