Hästar är så mystiska varelser

Av alla djur som finns så anser jag att hästar är otroligt mystiska. Man brukar låta folk välja tre olika djur för att se hur de verkligen fungerar personligen.

 
I samarbete med Trav
 
Nedan ser ni drottning Elizabeth med sina hästar och hon rider varje morgon.
 
 
 
 
De djur jag hade valt är
 
1) Kanin litar inte på alla utan väljer ut sina favoriter och är omtyckt av alla. De är bekväma och väljer själva sina vänner. 
2) Lo för att de är mystiska och vackra
3) Häst för att de är så psykisk starka och ingen sätter sig på dem,
 
1 Beskriver vad folk tror om mig
2) Beskriver hur jag vill att folk uppfattar mig
3) Beskriver vem jag är på riktigt
 
Fast häst är nog min favorit då jag har ridit i flera år. Jag har också en gång i mitt liv varit och sett på travhästar i Norrland. Jag fick då sitta i ett podium och se på hästar som tävlade. Det var så länge sedan att jag inte mindes ens om jag hade tippat på någon häst. Jag minns att som barn hade jag en äldre bror som alltid tittade när hästar tävlade. Fast jag kan inte minnas att han någonsin hade tippat. Ska man titta på något sådant så bör man också tippa annars är det ju inte roligt.
 
Lite pengar måste vara inblandad för att höja spänningen anser jag. På Trav hemsida kan du lära dig allt om trav och speltips. Jag själv spelar aldrig för pengar, men jag älskar att spela för man utökar sin intelligens om man spelar. Det är också säkert därför äldre personer brukar spela. Just nu sitter jag tex i väntrummet på ett sådant ställe för min mamma älskar att spela. Jag sitter och väntar på henne.
 

Är du en microinfluencer se hit

Microinfluencer är populärare än någonsin

I samarbete med Socialmatch
 
 
 

Socialmatch.se är en ny tjänst från teamet bakom Blogvertiser. Den nya tjänsten hjälper marknadsförare med att sköta uppdrags-överenskommelser med micro-influencers med kanaler på Facebook, Instagram och bloggar. Jag har alla dessa sociala medier dvs Facebook, Instagram och bogg. Jag är inte lika aktiv på Youtube men kommer bli det också med tiden. Tycker bara att det tar sin tid att uppdatera och tagga den med sökord. 

Jag själv har över 2000 följare på min Facebook och det är följarna här som är viktig fr att du ska kunna använda dig utan denna tjänst. För att kunna bli medlem på socialmatch så bör du ha minst 1 000 följare på Facebook. Så nu kan du tjäna pengar på din Facebook och detta är första gången som jag har sett att man äntligen kan tjäna penga rpå Facebook. Tänk för några år sedan när FAcebook var helt ny inte trodde man att man kunde tjäna pengar på att skriva inlägg på sin sida. Nu kan du både prata med dina vänner och tjäna en liten slant. FAst en liten slant är det inte utan det beroro helt på hur många följare du har på din sida. Så är du en microinfluencer så passa på att börja tjäna pengar redan i dag på detta. 

Detta kommer bli så stort och så roligt att jag knappt kan vänta på uppdrag för att börja. Jättespännande ska detta bli och jag hoppas att så många av er som möjligt kan 

 

Fler och fler tjejer börjar gilla fotboll

Det enda jag kan om fotboll är nästan Zlatan. Kan ni tänka er att jag var på idtrottsgalan och mötte precis alla kända personer inom idrotten.

 

 
I samarbete med 1x2
 
Nedan ser ni Invar Carlson på Idrottsgalan då jag snubblade på honom och hans söta fru. Flickan på bilden är inte hans fru.
 
 
 
Jag lägger upp den klip jag filmade när jag var på idrottsgalan. Jag mötte även Prins Daniel och han bara gick förbi alla journalister fast att folk hade börjat ställa honom massa frågor. En annan tjej hade en stor vit klänning liknande en brudklänning och hon gick fram och tillbaka på röda mattan för att få uppmärksamhet. Folk försvann en efter en men tjejen i den vita stora klänningen återstod. Hur länge hon än stod kvar tog inte folk mer bilder av henne för det.
 
Minns också att när jag filmade gick jag baklänges och vips ramlade jag på f.d stadsministern Ingvar Carlsson och hans fru. Många f.d tofbollspselare var på plats och jag minns Brolin och Gunde Svan. Tänk att man blir pensionerad som fotbollspelare strax innan man fyller 40. Det är inte vad min dröm är i varje fall. Jag vill inte pensioneras när jag är 40 år gammal. Det är ju då livet börjar för det är då man inte längre bryr sig vad andra tycker om en säger min mamma.
 
Vill ni ha lite speltips online så ska ni besöka denna hemsida där ni får alla tänkbara tips inom just betting. Har du otur i kärlek så har du garanterat tur i betting sägs det. Fast jag har kommit på att har man tur så har man tur i allt för det är dina energier som bestämmer hur ditt liv ska se ut. 
 
Jag har en brot som brukar hålla på med betting och då brukar han fråga folk om nummer för att sedan kunna tippa. Han tror att om man frågar folk så vinner man lättare. Vem vet kanske har han rätt och att vi andra borde prova spela online med hans metoder. 
 
För övrigt vill jag tala om att det är fel på Tourn just nu och de jobbar i snigeltakt för att lösa problemet. Det går ej att ansöka inlägg hos dem för tillfället.