Vill ha samma underkläder som prinsessorna?

Visste ni att prinsessan Fergie brukade tvätta sina egna underkläder. För detta fick hon mycket beröm som om hon vore handikappad.
 
Som vi alla vet så är prinsessan Fergie inte någon prinsessa längre sedan hon skiljde sig från Prins Andrew av England. Prinsessan Diana blev också av med sin prinsess titel. Prinsessan Diana behöll sin adliga titel som är Lady Diana. Det pga av att hennes pappa är adlig och en Earl.
 
Visst känns det lite som en hån när man berömmer en prinsessa om hon tvättar sina egna kläder? Till slut kommer folk att imponeras över att de kan andas själva utan en andningsapparat. Inte för att det finns andningsapparater för lata människor, men inom en snar framtid kommer det att finnas. Då behöver inte rika människor ens anstränga sig för att andas själva. 
 
Bekvämt för dessa vore ju också att beställa underkläder och intimprodukter via e handle för då slipper de gå ut i butik och bli trötta. Nu kan du faktiskt beställa från Sveriges största intimbutik online med över 7000 produkter för alla smaker och behov. Du bestämmer dem från Sexleksaker outlet som du kan hitta om du följer länken.
 
Nedan underkädsset kostar endast 499 kr från ANNE BUSTIER & G-STRING BLACK S/M
 
 

 

LACE DRESS & G-STRING BLACK OS 329 kr kan vara snyggt men jag skulle nog ha på mig ett linne under. Du kommer då stjäla stilen från Madonna hur hon såg ut i videon Vogue. Vogue är en dansstil från Indien där du gör coola handrörelser som är så snabba att du inte ens hinner uppfatta med ögat.

Jag tycker att nedan minidress är mycket bra pris och kan användas både till fest och vardag. Fast du ska nog helst ha något under som jag skrev ovan annars kan det se lite konstigt ut.
 

 Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Sexleksaker Outlet

 

Anna

Kontrollera dina fakta. Diana förblev prinsessa till sin död, men titulerades inte kunglig höghet efter skilsmässan.

Svar: Hon blev folkets prinsessa men blev av med prinsess titeln enligt lagen. Att folk kallade henne prinsessan Diana gjorde inte henne till en prinsessa.
BloggSessan