Vill du bli en bloggkändis?

Har ni funderat på vad det är som gör bloggkändisar till just bloggkändisar?
 
 
 
De har oftast den snyggaste bloggen, dyraste möblerna, finaste festerna och bloggar om mode. Men hur kommer det sig att de har detta blogg liv som andra bloggare drömmer om? Kan de bero på att de har någon som verkligen har givit dem en proffsig hemsida och kopplat deras blogg till hemsidan. De hjälp med sin webbdesign för att sticka ut och inte vara en i mängden bloggare. Om ni tittar på tex publishme pro medlemmar så har de bara några få webbdesign att välja bland. Det kanske är ca 10 olika webbdesign man kan välja bland. Hur roligt är det att veta att vart tionde bloggare har samma design på sin blogg som du har. Det är inte alls roligt.
 
Även företagare som har hemsidor behöver sticka ut med sina hemsidor så att man minns dem även om man har lämnat sidan. Vissa hemsidor minns man bättre för hur snygga de är. Jag var i dag inne på en té sida i London. Den sidan var hur fin som helst och man kunde flytta på en kopp té och socker som fanns på sidan. Jag har förut aldrig sett en sådan rolig sida där man kunde förflytta på grejerna. Jag vill verkligen ha en sådan sida på min blogg där folk kan kasta om vissa bilder som finns permanent på sidan som man kunde göra med tekannan.
 
En webbyrå om har riktat in sig på speciellt responsiva hemsidor till företag är EMS Design. De har även inriktingar på interaktiv media, webbdesign, logotyper och grafik. Allt detta behövs för att locka besökare till din hemsida eller till din blogg. Du ska inte glömma att länka din blogg från din hemsida. För jag tror att har man en hemsida med en blogg inräknat så får man en bättre rankning på google rankning.
 
Detta är ett sponsrat inlägg
 
Jennie

han har tinder med, såg han när jag swipa och swipade förbi honom!

Svar: oj vad han var snabb
BloggSessan