Sikta mot stjärnorna och du når trätopparna enligt attraktionslagen

Känner du till Attraktionslagen? Den lag är den enda lag som kan förändra ditt liv till det bättre om du känner till den. Om du inte känner till den förändrar den ditt liv bara till det sämre.
 
 
 
Vet du varför? Jo för om du inte känner till reglerna så kan du heller inte påverka ditt eget liv. Jag har insett att det bästa du kan göra är att ta reda på denna lag som kan ta dig från marken upp till stjärnorna. Inte ens trätopparna är nog högt för den som verkligen tror på attraktionslagen.
 
Har du en dröm och vill förvekliga den? Vad är det som sätter stopp och som gör att du inte tror på dig själv? Jag känner till ett par unga killar i Uppsala där alla är de födda 1995. De startade en klädmärke tillsammans och då var de 5 personer i bolaget. En och en tappade förmågan att tro på sig själv så nu återstår bara 2 personer i bolaget. De två som står kvar tror på attraktionslagen därför har de inte givit upp. En av dem sa -Om jag lyckas kommer folk säga att jag hade tur. 
 
Jag kan säga att det handlar inte om tur utan om att verkligen tro på attraktionslagen. Tror du på attraktionslagen så har du en livsförsäkring som skyddar dig varje gång du tvivlar på dig själv. Dessa killar har startat en kvinnlig klädmärke där deras start handlar om kappor. Jag har givit dem rådet att de borde satsa på blusar och lite enklare kläder också i sin kollektion. 
 
Dessa killar söker nu efter en affärsängel dvs någon som tror på deras affärsidé och kan satsa en stor summa pengar. Om man inte hittar en affärsängel så kan man alltid satsa på att låna en summa pengar. Fördelen med att låna pengar är att man inte är i behov av någon annan människa. Du kan gå in här för att jämför snabblånAffärsänglar kan nämligen lägga sig i mer än vad du önskar i framtiden. Var kräsen när du väljer ut din affärsängel låt de inte köra över dig.