Rasa i vikt utan att ändra din kost

Coffee Zero är ett hälsokaffe som innehåller klorogensyra från orostade, gröna kaffebönor. Klorogensyra är känt för sin förmåga att öka förbränningen i kroppen, men går förlorat när vanliga kaffebönor rostas.
 
 
 

Flera företag säljer extrakt från orostade kaffebönor och påstår att du genom det kan gå ner över ett halvt kilo i veckan utan att göra någonting annat. Men det finns inga starka bevis för att så kallade gröna kaffebönor skulle ha en stor viktminskningseffekt.

 
 

Så kallade gröna kaffebönor blivit en trend inom viktminskningskretsar, särskilt efter att Mehmet Oz som leder det populära men kontroversiella tv-programmet Dr Oz hyllade det som viktminskningsmetod 2012.

Gröna kaffebönor är egentligen som vilka kaffebönor som helst, men de är inte är rostade och har därför ett grönaktigt utseende.

När kaffebönorna rostas försvinner mycket av klorogensyran som finns naturligt i kaffebönor och det är just klorogensyran som enligt förespråkarna sägs orsaka en stor viktnedgång. Butiker som säljer produkten hävdar ofta att du kan gå ner över ett halvt kilo i veckan utan att ändra kost och livsstil.

 
Coffee Zero innehåller även krom som minskar sötsuget. Krom brukar man ha brist av om man konstanst är sötsugen. Det ska vara enkelt att gå ner i vikt annars orkar man inte. Så i detta fall så ska du byta ut din vanliga kaffe mot Coffee Zero. Om du inte är en kaffe drickare så ska du i så fall lägga till Coffee Zero oavsett vad du har för vanor.

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Coffee Zero 

Netti Starby

Vad intressant och hoppas att det funkar! :-D Kramis

Svar: Jo det ska nog funga
BloggSessan

Jennie

Hört det med kaffe ska funka! Bästa knepet är att räkna kalorer, typ test lifsum hört folk rasa med det!

Svar: kaffe är gott
BloggSessan