Liten tjej tjänar pengar på prinsessan Madeleines instagram

Många bloggare som blir stora kommer på nya affärsídeer som att börja producera en egen produkt.
 
Även jag har kommti på att jag faktiskt kan börja producera en egen produkt. Vet ni vad det är för produkt som jag vill producera? Jag vill producera en hälsodryck utan kemikalier, färgämnen eller sötningsmedel. Jag har redan startat företaget, men inte börjad producera produkten. Jag var förut delägare men en tjej som aldrig hade tid att prata i telefon destom mindra svara på sms. Det var kvävande att behöva ha att göra med en sådan person. Jag fick panik och ville gå skilda vägar.
 
Visste ni om att Prinsessan Madde har ett instagram som heter @leni82 och hur kan jag veta detta? Jo för att vi har vissa gemensamma bekanta som följer henne. Hennes är helt avstängd för allmänheten. Hon skulle kunna göra stora pengar, men låter bli. Istället gör en liten flicka som ni kan se nedan stora pengar genom att klä ut sig till henne på varje bild, coolt va?
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu när jag står ensam med mitt bolag så är det dax att se sig om lite lånförmedlare. Jag vill ju kunna stå på ensam på egna ben. Jag har kollat runt då och se att Reducero är en oberoende låneförmedlare som behandlar ens ansökan om att få långa hos flera banker, för att hitta det lån som passar mig allra bäst!  Jag tänkte detta var ju en otroligt bra idé. För jag kan inte själv jämföra alla banker så för mig blev detta ett genialsikt sätt att enkelt få lån samtidigt som jag får den hjälp jag behöver.
 
Att ansöka från dem är dessutom helt kostnadsfritt och man erhåller endast en kreditupplysning trots att de jämför med flertalet banker. Jag känner att detta är bekvämt för jag är inte duktig på att söka info från olika håll. Dessutom att det är kostnadsfritt gör det ännu smidigare för mig att anlita dem.
 
När jag är färdig med min hälsodrick så kommer jag självklart dela med mig av den här på bloggen. Även jag har insett att bloggen öppnar många dörrar. Jag har mött bloggkändisar som inte har skapat något och jag förstår inte varför de är sådana dåliga businesskvinnor. De har all makt i världen att skapa något, men de förstår inte det själva. Jag tänker inte bli en bloggare utan ambitioner utan jag ska verkligen utvecklas här i livet för varje år som går. Därför väljer jag att prova denna tjänst och samla lån hos Reducero.

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Reducor.