Kronprinsessan Victorias bästa vännina är inredare

Känner ni till Andrea Brodin som är bästa vän med kronprinsessan Victoria. 
 
 
 
Andrea bor på Valhallavägen i Stockholm i en hel våning som ingen annan än hon har råd med. Nu ska hon byta ut denna vackra våning mot en villa. Tur det för min väninna som bor i samma trappa som henne står inte ut med att grinden öppnas och stängs på kvällarna. Hon är väldigt lättväxkt och varje gång Andrea öppnar sin grind blir min vännina vaken hela natten.
 
Nedan ser ni Andrea i en lånad klänning av kronprinsessan Victoria.
 
 
 
 
Andrea driver också en välkänd instagram konto om bara inredning. Där får man ta del av hennes vackra hem och hennes barn. Gillar du också inredning och vill bli känd inredningsbloggare eller inredningsinstagrammare så kan du få inspiration hos Pixers där de säljer fototapeter, väggdekorer och tavlor
 
Mycket av det just Andrea Brodin skriver om handlar om inredning och hon får säkert sin inspiration genom att surfa runt på olika inredningssidor. Jag tänkte att jag också skulle låta mig själv inspireras av lite inredning så jag hittade också till Pixers och hitta mycket fint som jag vill dela med mig av bloggen.
 
 
 
En gång besökte kronprinsessan Andrea när hon just hade fått Estelle. Detta var innan media hade fått några bilder av Estelle. Tänk vilken lyxig känsla att en framtida drottning gör hembesök hos dig. Detta skulle inte vara möjligt i Englnad att drottning Elizabeth gör hembesök. Vill man träffa Drottningen över en kopp thé får man besöka henne på slottet. 
 
Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Prixers