Hur skrockfull får man bli?

Vet ni vad skrockfull betyder? Det innebär att man tror lite för mycket på övernaturliga saker att man till slut tappar kontakt med verkligheten.
 
 
 
Jag såg en film en gång om en kille som satt i en buss och tippade lite på olika hästar. Det gick så bra för honom och han vann flera miljoner kronor. Detta fick folk till att tro att han hade speciella egenskaper till att veta vilka siffor som genererar vinster. Folk började samlas kring honom och bad honom om hjälp för att tippa på rätt siffror. De gjorde precis allt som den här killen sade oavsett vad han sade. Denna kille sa att han måste få sitta i en buss för att komma i rätt energibalans. Han skulle även ha samma låt som den gången ha tippade och vann. Samt i bussen måste samma typer av karaktärer sitta för att allt skulle stå rätt till energimässigt. 
 
Han krävde att en tant skulle vara närvarande och denna tant måste snacka skit om sin svärdotter för att han skulle hamna i samma energitillstånd. Allt var enkelt att ordna, men att spela just den låten som han krävde var lite svårare. På den tiden så hittade man inte musiken lika lätt som man gör i dag. I dag finns internet och youtube det är bara att söka och hitta. På den tiden var man tvungen att gå till en musikaffär och köpa en hel kasett för att få en specifik låt. Så folket gick från musikaffär till musikaffär över hela Istanbul för att hitta just den låten. Till slut hittade man även låten, känslan, karaktärerna ja allt. Tror ni att han tippade 13 rätt och vann flera miljoner igen? Nej det gjorde han inte för det handlar om tur och inte om att vara i rätt energibalans.
 
Vill du själv testa din lycka? Du kan prova dig fram hos 1x2  som är en är sajt för dig som vill lära dig allt om sportbetting. Jag själv är inte heller så kunnig inom detta så även jag behöver lära mig mer. Glöm inte att kunskap är makt så ju mer du lär dig här i livet desto mer makt kommer du att få. Lycka Till!
 
Sponsrad inlägg