Hoppas prinsessan Madeleines apanage dras in

Visste ni om att prinsessan Madeleine inte ens längre finns med på kungahusets kalender ändå har hon årlig apanage.

 

Det årliga apanaget ges till den som är medlem i kungafamiljen och jobbar också enligt en rullande kalender. Prinsessan Madeleine finns inte ens med i kalendern då hon inte längre är intresserad av att jobba för kungahuset. Den som i stället har tagit på sig alla hennes uppdrag är prinsessan Sofia. Det säger sig själv att den som är ny i en familje gör allt för att bli godkänd. Madeleine vill inte ens bli godkänd hon bryr sig inte, men shoppa loss det är hon mycket duktig på. Hon har svart bälte i shopping kan man säga.

 

Du är säkert inte kunlig du som läser detta, men kanske har ett intresse av att shoppa. Hur gör du då tänker du? Jag kan tipsa dig om shopping och rabattkoder som du hittar på sajten rabattkod.club. Du kan shoppar mycket på nätet då kan du faktiskt använda dig utav en rabattkod. Du kommer hitta flera butiker som är anslutna till denna sida. Eftersom sidan fortfarande är under uppbyggnad så är inte alla butiker med. Med tiden kommer du kunna se flera och fler märken och butiker.

 

Vi har alla sett prinsessan Madeleine i olika provhyttar hur hon provar massor av kläder. Hon borde i varje fall utnyttja rabattkoderna så att kungahuset inte behöver slösa på apanaget. Det blir fler och fler politiker som börjar ogilla att hon ska få apanage varje år. För det måste finnas en logisk förklaring till varför en familj ska kunna leva på apanage, eller hur? Vore jag prinsessan Madeleine skulle jag definitivt använda mig av olika erbjudanden hos rabattkod club som finns på nätet. Själv var jag en stor anhängare av näthandel för några år sedan. Jag visste inte hur jag skulle sluta shoppa för jag ville shoppa varje dag. Jag själv är inte bättre än prinsessan Madeleine när det gäller att vara en shopaholic.