Folk som påstår att de glömmer lätt

Jag har mött människor som ofta glömmer möten och små ärenden. De säger till folk att de är glömska. Hur irriterande är inte sådana människor?
 
 
 
Alla människor är glömska just därför finns upptäckten om just kalender för att man ska anteckna allt som man ska göra. Jag brukar anteckna precis allt i en kalender. Gör jag inte det så kommer jag aldrig att komma ihåg något. Jag är den som antecknar följande saker i min kalender:
 
1) Vad jag ska köpa
2) Bokade möten
3) läkarbesök
4) Vad jag ska köpa hem från från olika livsmedelsbutiker
5) Om jag ska ringa någon 
6) Skriver upp vad jag ska prata om i mina möten för även detta är något viktigt att skriva upp. Alla frågor och ämnen jag ska ta upp brukar jag skriva upp i min kalender så jag inte missar något.
7) Fester, födelsedagar
8) Pressinbjudan, pressmöten, pressfrukost
9) Hur jag jobbar dvs min schema
10) Adresser dit jag ska skriver jag också upp i min kalender. 
 
Du kan inte hoppa över något när det gäller vad man bör anteckna i en kalender. För annars blir det så att man glömmer. Allt som du bör ha i ditt minne kan du skriva ner i en kalender helt enkelt. För du kan inte memorera allt i ditt huvud det bli bara huller om buller.
 
Jag kan säga att trots att jag har en kalender så kan jag ibland dubbelboka saker och ting. Detta märker jag när jag väl håller på att skriva in och ser till min fasa att jag är dubbelbokad.
 
Du kan hitta mycket bra kalender hos Kalenderkungen då de även erbjuder anteckningsböcker, dagböcker, möjligheten att trycka egna kalender och almanackor. Alla vill vi även vara unika så här kan du även trycka en egen kalender. För tänk om du råkade ta någon annans kalender i tron på att det är din egen. Då blir det verkligen kaos i ditt liv.
 
Jag har sett vissa bloggare stolt visa upp sina kalender från Kalenderkungen med deras egna bilder på omslaget. Detta använder de sedan i var och varannat inlägg.
 
Sponsrad inlägg