Bloggare som tjänar stora summor pengar

Så mycket tjänar Sveriges största bloggare

 
Kenza Zouiten är den bloggaren som tjänade mest under 2015. Hon drog in över 1,3 miljoner kronor. Detta enligt uppgifter från Skatteverket 2015 så i år vet jag ej var de har tjänat. Så det är nog inte Blondinbella som tjänar mest som de flesta tror. 
 
Nedan ser ni look a like på Kenza och Blondinbella dvs Donatella Versace och dottern. Denna bild cirkulerade för några år sedan i olika bloggar för att de påminde om Sveriges största bloggerskor. Lite rolig tycker jag.
 
 
 
2015 var ett bra år för den svenska bloggeliten. Sex av de tio bloggarna som tjänade mest drog in över en halv miljon kronor, taxerad inkomst. Detta enligt siffror från Skatteverket som är enkla att kolla upp. För allt som bloggare gör är registrerad hos skatteverkat.
 
Sedan har vi vissa bloggare som endast existerar för att bli lurade och i sina bloggar klaga på att folk som de behandlar sig hos talar illa bakom ryggen på dem. Dessa är inga businesskvinnor som jag själv har märkt. Jag har träffat massor av bloggare på olika bloggevent och pressinbjudan så jag vet vad jag talar om. Folk som klagar ofta i sina bloggar är inga businesskvinnor. En businesskvinna lämnar inte ut sig själv till den graden i sin blogg.
 
Är du bloggare är du kanske en små företagare. Då kan jag tipsa dig om att du kan gå med en arbetslöshetskassa som heter SMÅA om du vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet. För tänk om din blogg skulle sjunka i statistik och du inte längre kan försörja dig på bloggen, vad gör du då? Tänk också vilken skam att behöva erkänna att man som bloggare inte längre kan tjäna pengar på sitt bloggande. 
 
Även bloggare som Kenza och Blondinbella skulle kunna behöva en arbetslöshetskassa som SMÅA för man vet aldrig vad som kan hända i framtiden. Precis allt kan hända kolla bara den man trodde aldrig skulle skilja sig skiljde sig. Jag syftar då på Blondinbella när jag skriver om skilsmässa. Kenza är på väg att gifta sig så vi får se hur det går för henne i framtiden.
 
Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med SMÅA