Kan någon tala om för mig vad drömmen om skola betyder?

Jag hade under flera års tid alltid återkommande drömmar om att jag hade ekonomilektioner på måndagar och missade alltid dessa lektionerna.
 
 
 
Jag gick och funderade länge vad det innebar att jag alltid missade just dessa lektioner. Jag hittade aldrig till klassrummen. När jag väl hittade så kände jag att jag var för gammal för att sitta på högstadiie och gymnasienivå. Jag drömde i början att jag faktiskt deltog i en sådan lektion i en av mina läare var en släkting. Då hade vi lektion på kvällstid och jag deltog i lektionen. Att det var på kvällstid tolkar jag som att jag inte ser dagsljuset med denna person. Jag har något att lära mig av hur denna människa fungerar och det människan gömde i snö kommer förr eller senare komma upp i tö. Sagt och gjort allt med denna människa avslöjades till slut. Människan stod mig inte nära som en släkting eller familjemedlem som jag alltid hade trott. Jag tog för givet att var man så nära släkt så skulle man heller inte bli untnyttjas som person. För jag själv skulle aldrig untyttja en familjemedlem som jag kallar nära släktingar för. Det största sveket låg iinte i beteendet utan att jag själv aldrig skulle göra så mot en annan människa. Jag skulle aldrig låtsas inför en människa att jag är en nära anhörig för att sedan vända ryggen när det inte passar längre. Jag har alltid ett samvete även om något inte passar längre så är jag ändå mån om att aldrig få en människa känna sig mindre värdefull. För om du sätter mindra värde på en god människa så har du indirekt satt mindre värde på din egen värdighet. För att ens kunna förstå denna ekvation så behöver man vara upplyst. En upplyst människa med god hjärta har alltid mer pondus en än människa som tänker med reptilhjärnan.
 
Jag är utbildad inom ekonomo och det jag älskar mest är att räkna ut debet och kredit dvs göra en balansräkning. Jag har poäng i företagsekonomi på universitetsnivå och brann för just detta ämne ändå drömde jag konstant om att jag inte var färdig med dessa lektioner. Nu drömmer jag längre inte om det och det är också för att jag har fått bukt på männsikor som har lagt sig i för mycket i min ekonomi.
 
Gillar du också ekonomi så finns det ekonomiböcker du kan ta del av genom Bliinfo som har fantastiska ekonomiböcker för alla behov. De har även enkla handböcker för att starta eget företag till litteratur om bokföring, momshanteringa oc sketteplanering mm. Att starta eget är något mycket spännande och då kommer du vara i behov av dessa böcker och du kommer få en mycket spännande läsning.

 

Sponsrat inlägg i samarbete med Bliinfo