Även en fattigloppa kan leva lyx på detta sätt!

Vet du hur många timmar per dag jag spenderar på att städa varje dag? I genomsnitt så är det 1,5 till 2 timmar för mycket av mitt dyrbara liv.
 
 
 
Undra på att svenska kungahuset har all tid i världen att klä upp sig fina och ständigt sitta på fina middagar. För dessa människor städar aldrig och vet säkert inte vad en golvmopp är om det skulle komma som en fråga på en frågeforumlär. Nu ska jag också klä upp mig fint och gå på fina middagar då jag är en bloggare i lyxförpackning eftersom Rena Hem kommer att ta hand om mitt hem. Aldrig mer ska jag spilla tid på att städa när jag kan göra annat här i livet. 
 
Jag har kommit på att jag behöver inte bete mig som en fattigloppa utan kan leva lyx. Detta gör jag genom att jag funderar på att anlita Rena Hem som är ett av Stockholms största städbolag med hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning, storstädning och många andra hushållsnära tjänster. Detta företag har nu funnits i 10 år, vilket gör att de kommer att bjuda mig på en veckas hemstädning. Eftersom jag inte är på vippen att flytta än så kan jag i varje fall unna mig lite städhjälp. Blir jag nöjd med företaget så kommer jag givetvis också anlita dem för flyttstädning när jag flyttar till en större lägenhet. Det jobbigaste med städning enligt mig är att dammsuga och fönsterputs
 
Nu kan du bli kund hos dem såsom jag är på vippen till att bli för att börja med en hel veckas städhjälp gratis.

Video:
 
Sponsrad inlägg