Sann historia om olycklig kärlek

Hoppas du rakar dig nu till sommaren så att du kan bada bland folk utan generad hårväxt. Samt när folk går omkring med bikini så blir många påminda om sol & sex av naturliga skäl.

 
Har du hört talas om sexleksakeroutlet? Där finns inte bara sexleksaker utan även fanstiska snygga sexiga underkläder också. Vissa använder sina underkläder som bikini för vad är det för skillnad egentligen? Jag ser ingen skillnad och tycker det är helt ok om du använder dig av underkläder från sexleksakeroutlet som du både solar och badar med. Du hittar även produkter för intimvård för det är bra att ta hand om sig själv. 
 
 
 
Allt är fraktifritt och du har bland 8 000 produkter att välja bland. Samt så är produkterna också väldigt billiga så att alla har råd att kunna beställa sin favoritgrej här på sidan. Jag själv råkade hamna på den här sidan då jag kollade in Apotek365. Tänk att från den ena sidan hamna helt i en annan sida och upptäcka så mycket grejer på en och samma ställe. Därför kände jag att mina läsare också måste få ta del av denna roliga sida. 
 
En sann historia
 
Jag känner en person som är olyckligt kär i sin granne som hon hela tiden försöker få kontakt med, men tyvärr misslyckas varje gång. Den här grannen är proffesor och de råkade jobba på samma ställe dessutom. Den här bekanta personen jobbar som lokalvårdare och känner att proffessorn aldrig skulle titta åt henne håll. I 6 år har hon varit olycklig kär i honom. Hon bar detta som en liten hemlighet under flera år och led i det systa. Till slut så kände hon att hon var tvungen att prata av sig med någon . Hon valde att prata av sig med sin väninna för att få vägledning på bästa sätt. Denna väninna visste inte alls hur man trösta en vän som var olyckligt kär. Plöstligt fick hon en brilliant idé som proffessorn Baltazar. Hon gav henne en dildo i gåva och hoppades på att hon på så sätt hade löst hennes problem. Vad tycker du har man löst en persons problem på detta sätt?Kommentera här kära läsare:

Powered by Jasper Roberts - Blog
Reggad på Commo.se Toppbloggare modebloggar.me