Prinsessan Sofia på lyxlunch med Ida Backlund (Rapunzel of Sweden grundaren)

På Idas instagram kan man se att Ida Backlund har varit på lunch tillsammans med prinsessan Sofia på Strandvägen 1 i Stockholm. Hade Andrea Brodin varit på lunch med kronprinsessan Victoria hade det varit en omöjlighet för henne att få lägga upp det på instagram.
 
Det verkar vara tillåtet att ha prinsessan Sofia lite varstans, men gällande Victoria så är det mycket hårdare bud.Andrea Brodin har haft Victoria flera gånger på besök hemma hos sig och då har det varit fullt med livvakter inne på våningen på Narvavägen i Stockholm. Vet ej hur det ser ut kring Sofia om hon springer omkring med livvakter. 
 

Det är inte bara prins Daniel som omger sig med framgångsrika entreprenörer. Prinsessan Sofia lunchdejtade Ida Backlund på restaurang Strandvägen 1 igår. Ida Backlund från Umeå har en spännande historia. Hon startade det framgångsrika löshårsföretaget Rapunzel of Sweden. För tio år sedan var det en liten verksamhet i Idas tvårumslägenhet, idag är det ett bolag med hundratusentals kunder över hela världen. För två år sedan sålde Ida Rapunzel of Sweden och nu investerar hon i andra bolag.

Daniel är också bekant med Ida, 2015 delade han ut Patriotiska Sällskapets Näringslivsmedalj till henne.

Ida kommenterade lunchmötet så här: ”Mysig dag i Huvudstaden”.